Deelnemen aan het Lerend netwerk (Door)groei sociaal ontwikkelbedrijf

2022

Dank je wel voor je interesse in het lerend netwerk “(door)groei naar een sociaal ontwikkelbedrijf”. Er is veel belangstelling voor. En op dit moment is het lerend netwerk vol. Om recht te doen aan de grote belangstelling hebben we besloten een reservelijst te maken. Dit betekent dat jij nu bij aanmelden op de reservelijst komt te staan. Mocht er een afmelding komen dan zullen wij je de mogelijkheid bieden om alsnog aan te sluiten.

Vult u het aanmeldformulier in één keer in. Het is namelijk niet mogelijk om tussendoor te stoppen en uw aanmelding op een later moment af te ronden. Als uw aanmelding succesvol is verlopen, krijgt u een mail ter bevestiging. 

We verzoeken u onderstaande gegevens in te vullen. Velden met een * zijn verplicht.

1
Voornaam*

2
Tussenvoegsel

3
Achternaam*

4
E-mailadres*

5
Telefoonnummer*

6
organisatie*

7
Je functie

8
Wil jij je aanmelden voor de nieuwsbrief?

9
Waar ben je werkzaam als professional: gemeente, SW of anders?

10
Is je organisatie lid van Cedris?

Maak hier uw keuze.

11
Waar staan jullie in de (door)groei naar een sociaal ontwikkel bedrijf?*

12
Hebben jullie te maken met uitdagingen? En zo ja welke?*

13
Welke rol heb jij in dit proces?*

14
We gebruiken je emailadres voor het toezenden van het verslag van deze en de volgende bijeenkomsten van de kenniskring, tevens ontvangt je op dit adres uitnodigingen voor vervolgbijeenkomsten.*

15
Verklaring gebruik contactinformatie voor kennisuitwisseling*

Er worden regelmatig foto’s van of citaten uit bijeenkomsten van het netwerk gebruikt in publicaties en nieuwsbrieven waarop deelnemers herkenbaar in beeld of woord zijn. Vraag is of SBCM deze mag gebruiken voor uitingen in (digitale) nieuwsbrieven en publicaties, intranet en externe websites.

In het kader van de Algemeen Verordening gegevensbescherming (AVG) moet u hiervoor actief toestemming geven. Daarom het verzoek onderstaande vraag te beantwoorden.

CAOP

Please update your browser