inclusief werkt digitaal 16 juni 2020

Zakelijk verbinden - online training

Het Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid organiseert een online-training voor professionals over zakelijk verbinden. Hoe verhoog je de kwaliteit van de gesprekken die je voert? Hoe kun je je zakelijk verbinden met de klanten, die je nu niet meer live ontmoet?

Data en tijd
De training is op 16 juni 2020, van 10.00 – 11.00 uur

Er is ruimte voor maximaal 20 personen!

Aanmelding en kosten
Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Meld jij je later dan één week van tevoren af, dan brengt SBCM 50 euro no-show-kosten in rekening. Het is ook mogelijk dat je dan een vervanger doorgeeft.  Wanneer jij je aanmeldt, ontvangt je een inschrijvingsbevestiging. Uiterlijk vijf werkdagen van tevoren ontvangt je de aanmeldlink, eventuele instructies en het programma.
Vul het aanmeldformulier in één keer in. Het is namelijk niet mogelijk om tussendoor te stoppen en je aanmelding op een later moment af te ronden. Als je aanmelding succesvol is verlopen, krijg je een bevestiging daarvan in je mail.
We verzoeken je onderstaande gegevens in te vullen. Velden met een * zijn verplicht.

1
Aanhef*

2
Voornaam*

3
Tussenvoegsel

4
Achternaam*

5
E-mailadres*

6
Functie

7
Wil jij je aanmelden voor de nieuwsbrief?

Benodigde gegevens voor facturatie
Deze gegevens worden enkel gebruikt indien je je niet tijdig afmeld.

8
Organisatienaam*

9
Adres*

10
Postcode organisatie*

mag postcode bezoekadres of postadres zijn

11
Plaats*

12
E-mailadres (contactpersoon) financiële administratie*

13
Indien van toepassing ordernummer / referentie

14
Stem je in met het delen van je emailadres met de andere deelnemers aan het webinar?*

We kunnen ons voorstellen dat je na afloop nog eens contact wil onderhouden met een of meerdere deelnemers om nog eens te sparren of meer te horen over een activiteit die is aangestipt door je collega. Dan moet je wel minimaal elkaars emailadres willen delen en daarvoor actief toestemming geven.

15
We gebruiken je emailadres voor het toezenden van informatie over deze en volgende bijeenkomsten van het kenniscentrum.*

16
Verklaring gebruik informatie voor kennisuitwisseling*

Er worden regelmatig foto’s van fysieke bijeenkomsten van het netwerk gebruikt in publicaties en nieuwsbrieven waarop deelnemers herkenbaar in beeld zijn. Bij digitale bijeenkomsten worden geen opnames gemaakt. Wel worden citaten uit chats behorende bij de digitale bijeenkomst (anoniem) gebruikt in (digitale) nieuwsbrieven en publicaties, intranet en externe websites. Vraag is of het Kenniscentrum de foto’s en citaten (anoniem) mag gebruiken voor uitingen in (digitale) nieuwsbrieven en publicaties, intranet en externe websites.
In het kader van de Algemeen Verordening gegevensbescherming (AVG) moet je hiervoor actief toestemming geven. Daarom het verzoek onderstaand vraag te beantwoorden.

CAOP

Please update your browser