Kenniskring jobcoaching 26 september 2019

Aanmelden voor de kenniskring

LET OP! De bijeenkomst is vol. Indien u zich aanmeld komt u op de wachtlijst te staan.
Zodra er een plek vrij komt informeren wij u.

Op donderdag 26 september 2019 van 13.00 tot 16:30 uur (inloop vanaf 12.30 uur met lunch) bent u als jobcoach welkom in Utrecht bij de derde bijeenkomst van de kenniskring jobcoaching in 2019.

Programma 
De middag start met een korte introductie van de WERK-portal.nl, op deze website zijn gratis e-learnings te vinden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De e-learnings gaan bijvoorbeeld over werk zoeken en solliciteren, veilig en prettig werken, taal, omgaan met de computer en social media. Na deze korte introductie volgen er twee workshops:

  • Beslissingen nemen hoe doe je dat? In deze workshop neemt Marjet van Houten van Movisie je mee in de belangrijkste uitkomsten van onderzoeken naar het toeleiden van jongeren naar werk en naar hoe mensen met psychische problemen of een verstandelijke beperking werk vinden en houden en geeft ze inzicht in een overzichtelijk model voor besluitvorming dat, net als de tips uit de onderzoeken, bruikbaar is in je eigen werkpraktijk.
  • Begeleiden van mensen die in je allergie zitten. Je bent als professional dagelijks bezig met het begeleiden van mensen. Dat doe je met veel plezier en met oog voor de ander. Maar wat nu als die medewerker in je allergie zit? Of als de werkgever waar hij aan het werk is, op een hele andere golflengte zit? In deze interactieve workshop ga je onder begeleiding van Femke Bennenbroek van Zinziz op een praktische en zeer effectieve manier aan de slag met een techniek waarmee je als professional meer impact kan bereiken en met veel energie de medewerker en de werkgever kan begeleiden. 

 Deelname aan de bijeenkomsten is gratisWanneer u zich in de twee weken voorafgaand aan de bijeenkomst afmeldt, brengen wij 50 euro in rekening. Het is ook mogelijk dat u dan een vervanger doorgeeft. 

CAOP

Please update your browser