Kenniskring jobcoaching in teken psychische kwetsbaarheden 28 oktober 2020

Kenniskring jobcoaching

Op  28 oktober 2020 van 13.00 tot 16:30 uur (inloop vanaf 12.30 uur met lunch) bent u als jobcoach welkom in Utrecht bij de bijeenkomst van de kenniskring jobcoaching.
Deze sessie is overtekend. U komt op de wachtlijst. 
We overwegen een tweede bijeenkomst te organiseren op een later tijdstip. 

Programma 
Tijdens de kenniskring jobcoaching wordt eerst kort stilgestaan bij de ontwikkelingen rondom het Breed Offensief, dat het kabinet is gestart om mensen met een arbeidsbeperking aan het werk te helpen. Vervolgens organiseren we twee workshops. De eerste workshop wordt verzorgd door Aniek de Lange van het Trimbos-Instituut. Zij gaat in op de vraag wat belangrijk is bij het behoud van werk voor jongvolwassenen met psychische kwetsbaarheden. Bart Lindner is verantwoordelijk voor de tweede workshop: ‘Psychische klachten en re-integratie’. Tijdens deze workshop verken je samen met collega-jobcoaches aan de hand van de begeleidingskaarten en praktijkcasussen de invalshoeken en handvatten die je kunt gebruiken in je beroepspraktijk van morgen.

 Deelname aan de bijeenkomsten is gratisWanneer u zich in de twee weken voorafgaand aan de bijeenkomst afmeldt, brengen wij 50 euro in rekening. Het is ook mogelijk dat u dan een vervanger doorgeeft. 

CAOP

Please update your browser