Kenniskringen detacheren over de nieuwe uitzend-cao en arbeidsmarktontwikkelingen

Aanmeldformulier kenniskringen detacheren

Het Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid organiseert na de zomer twee kenniskringen detacheren over de meest recente ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en over de nieuwe uitzend-cao.

Woensdag 13 oktober 2021: Praktische sessie nieuwe uitzend-cao
De arbeidsmarktontwikkelingen gaan snel. Dit geldt ook voor de ontwikkelingen in de uitzend- en detacheringsbranche. Van een gesloten SER-akkoord tot het staken van de onderhandelingen over de nieuwe uitzend-cao. De huidige uitzend-cao is verlengd tot 1 oktober 2021. Wat gaat er daarna veranderen in de (nieuwe) uitzend-cao? Op woensdag 13 oktober 2021 praten wij je graag bij. Over het gesloten SER-akkoord, wat hierin genoemd wordt over uitzenden en detacheren en we over de laatste stand van zaken m.b.t. de (nieuwste) uitzend-cao. Deze sessie richt zich op de te verwachten wijzigingen voor de dagelijkse praktijk en is geschikt voor jobcoaches, accountmanagers en andere professionals die zich bezig houden met het detacheren van werknemers.  
Je kunt je ook direct aanmelden voor de strategische bijeenkomst op 10 november.

Woensdag 10 november 2021: Strategische sessie Arbeidsmarkt
Het gaat snel met alle arbeidsmarktontwikkelingen. Wat gaat er gebeuren op het politieke speelveld? Welke beleidskeuzes gaan er gemaakt worden? Het rapport van de Commissie Borstlap, het recent gesloten SER-akkoord en het staken van de onderhandelingen over de (nieuwe) uitzend-cao geven een goed inzicht van wat we kunnen verwachten. Al deze ontwikkelingen bundelen we samen in een interactieve sessie voor beleidsbepalers en of accountmanagers. Ook hier geldt dat je je direct kunt aanmelden voor de eerste sessie op 13 oktober.

Schrijf je hieronder in voor beide sessies op 13 oktober en 10 november. Het is uiteraard ook mogelijk om je voor één van de twee sessies aan te melden. 
We verzoeken je onderstaande gegevens in te vullen.
Velden met een * zijn verplicht.

1
Schrijf je in voor beide bijeenkomsten.*

Je kan ook een van de twee sessies selecteren.

2
Aanhef*

3
Voornaam*

4
Tussenvoegsel

5
Achternaam*

6
Organisatienaam*

7
E-mailadres*

8
Telefoonnummer

9
Je functie*

10
Ben je leidinggevend of uitvoerend professional?*

11
Waar ben je werkzaam als professional: gemeente, SW of anders?*

12
Wil jij je aanmelden voor de nieuwsbrief van het Kenniscentrum?*

13
Wil jij ook in de toekomst geïnformeerd worden over andere bijeenkomsten van het Kenniscentrum?*

In het kader van de Algemeen Verordening gegevensbescherming (AVG) moet u hiervoor actief toestemming geven. Daarom het verzoek onderstaand vraag te beantwoorden.

14
Is je organisatie lid van Cedris?*

Maak hier uw keuze.

CAOP

Please update your browser