Kenniskringen in het najaar 2022.

Meld je aan en mis niets!

Na de zomer start het Kenniscentrum weer met een nieuwe reeks aan kenniskringen. Centraal staan de thema’s Sociale veiligheid, Psychische kwetsbaarheid en Schuldenproblematiek. Daarbij gaan we in op zowel de kenniskant als op hoe je die kennis in de praktijk gebruikt. Zo kent sociale veiligheid natuurlijk een preventieve kant met protocollen, vertrouwenspersonen en meldpunten, maar hoe ga je hier nu in de praktijk mee om?

Thema’s waar je als professional een belangrijke rol in kunt spelen. Maar hoe, dat zal afhankelijk zijn van de rol die je hebt. Daarom benaderen we de thema’s vanuit verschillende functionaliteiten: jobcoaching, detacheren, passend werk en werkgeversdienstverlening. Per bijeenkomst wordt afhankelijk van het onderwerp en gewenste mate van interacties gekozen voor een fysieke of digitale bijeenkomst.

En om ons programma nog interactiever te maken, kan je onderaan dit formulier aangegeven wat jouw vragen of ideeën zijn voor de bijeenkomsten. We horen het graag!

In het kader van de Algemeen Verordening gegevensbescherming (AVG) moet u hiervoor actief toestemming geven. Daarom het verzoek onderstaand vraag te beantwoorden.

Maak hier uw keuze.

CAOP

Please update your browser