Leefstijlbijeenkomst

Praat mee over positieve beïnvloeding leefstijl medewerkers

Op 29 oktober willen we inzichten uit wetenschap en praktijk vertalen naar praktische handvatten voor bewuste én onbewuste gedragsbeïnvloeding. Het liefst hadden we dit in een fysieke bijeenkomst van een dagdeel gedaan, maar we hebben nu te maken met de beperkingen van een online ontmoeten. We hebben de bijeenkomst daarom beperkt tot 1,5 uur. We verwachten hierin een goede aanzet voor een praktische vertaling te kunnen maken, maar schatten ook in dat een extra sessie nodig zal zijn voor de concrete uitwerking. Deelname aan deze uitwerksessie is niet verplicht, maar wordt zeker gewaardeerd.


Vult het aanmeldformulier in één keer in. Het is namelijk niet mogelijk om tussendoor te stoppen en uw aanmelding op een later moment af te ronden. Als je aanmelding succesvol is verlopen, zie je op het eindscherm de bevestiging van je aanmelding. Deze kan je desgewenst in pdf bewaren.

Velden met een * zijn verplicht.

1
Zou je op 5 november in de middag beschikbaar zijn om hieraan deel te nemen?

*) wanneer deze middag bij meerdere deelnemers niet past, dan zoeken we een andere datum.


2
Aanhef

3
Voornaam

4
Tussenvoegsel

5
Achternaam

6
E-mailadres

7
Uw functie

8
Wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief?

9
Waar bent u werkzaam als professional: gemeente, SW of anders?

Benodigde gegevens voor facturatie
Deze gegevens worden enkel gebruikt indien u zich niet tijdig afmeld.

10
Organisatienaam

11
Adres

12
Postcode organisatie

mag postcode bezoekadres of postadres zijn

13
Plaats

14
E-mailadres (contactpersoon) financiële administratie

15
Indien van toepassing ordernummer / referentie

16
Is uw organisatie lid van Cedris?

Maak hier uw keuze.

17
We gebruiken uw emailadres voor het toezenden van het verslag van deze en de volgende bijeenkomsten van de kenniskring, tevens ontvangt u op dit adres uitnodigingen voor vervolgbijeenkomsten.

18
Verklaring gebruik contactinformatie voor kennisuitwisseling

Er worden regelmatig foto’s van bijeenkomsten van het netwerk gebruikt in publicaties en nieuwsbrieven waarop deelnemers herkenbaar in beeld zijn. Vraag is of SBCM de foto’s mag gebruiken voor uitingen in (digitale) nieuwsbrieven en publicaties, intranet en externe websites.

In het kader van de Algemeen Verordening gegevensbescherming (AVG) moet u hiervoor actief toestemming geven. Daarom het verzoek onderstaand vraag te beantwoorden.

CAOP

Please update your browser