Nominatieformulier Topper 2022

Verkiezing

Een Topper is een SW- of Participatiewetmedewerker die met veel inspanning aan nieuwe dingen heeft geleerd via training, opleiding of gewoon op de werkvloer.

Wat maakt iemand de Topper van 2022? Dit zijn de criteria voor aanmelding: 

  • Een Topper is iemand met SW-indicatie, iemand uit het doelgroepenregister banenafspraak of iemand met de indicatie beschut werk.
  • Deze medewerker heeft vasthoudendheid en bijzondere persoonlijke inzet getoond, en daarmee barrières overwonnen om zijn/haar vaardigheden (basis-, werknemers- of vakvaardigheden) te ontwikkelen via training, opleiding, op de werkvloer of anders.
  • De medewerker is met wat hij/zij geleerd heeft een stap verder gekomen in zijn/haar (loop)baan (dit kan een grotere of kleinere stap zijn).
  • De medewerker is een voorbeeld voor anderen in zijn/haar doorzettingsvermogen om te blijven leren.

Let op: Finalisten van eerdere Topperverkiezing in 2019, 2020 en 2021 zijn uitgesloten van deelname.

Deadline voor aanmelding is 1 september 2022. Wat gebeurt er daarna?
Spoedig na 1 september hoor je of jouw Topper door de jury is geselecteerd voor de finale. We gaan ervan uit dat de betrokkene op de hoogte is van de nominatie. Tijdens festival Sterk aan het Werk (van 10 t/m 14 oktober 2022) wordt bekendgemaakt wie de regionale prijswinnaars zijn. Tijdens de prijsuitreiking worden opnames gemaakt (foto’s en/of film) voor verspreiding in onze nieuwsbrief, website en social-mediakanalen.

Vul het aanmeldformulier in één keer in. Het is namelijk niet mogelijk om tussendoor te stoppen en je aanmelding op een later moment af te ronden. Als je aanmelding succesvol is verlopen, krijg je een bevestiging daarvan in je mail.

We verzoeken je onderstaande gegevens in te vullen. Velden met een * zijn verplicht.

1
Naam organisatie*

2
Regio*

3
Straat + huisnummer*

4
Postcode*

5
Plaats*

Gegevens contactpersoon:

6
Aanhef*

7
Voornaam contactpersoon*

8
Tussenvoegsel

9
Achternaam*

10
Functie*

11
E-mailadres*

12
Telefoonnummer*

De genomineerde Topper

13
Aanhef*

14
Voornaam genomineerde*

15
Tussenvoegsel

16
Achternaam*

17
E-mailadres

18
Telefoonnummer (werk)

19
Functie*

20
Straat + huisnummer (werk)*

21
Postcode*

22
Plaats*

23
Motiveer je nominatie:*

Beschrijf in onderstaand tekstvak de leerloopbaan van jouw Topper en motiveer duidelijk waarom hij/zij voldoet aan de 4 criteria (zie boven). Waarom vind jij haar/hem een echte Topper 2022? Geef daarbij ook aan wat jouw organisatie heeft gedaan om de Topper te ondersteunen in zijn/haar ontwikkeling.

CAOP

Please update your browser