Online bijeenkomst praktijkleren voor jobcoaches: ervaringen en mogelijkheden

2 november 2021

Wat zijn de mogelijkheden van praktijkleren met een praktijkverklaring? Jobcoaches, consulenten en klantmanagers hebben daar nog niet altijd een goed beeld van. Ook zijn zij soms onvoldoende overtuigd van de meerwaarde daarvan. De kenniskring jobcoaching zet het onderwerp praktijkleren daarom op de kaart.

Jobcoaches kunnen op verzoek zowel de werkgever als de medewerker begeleiden bij het werk. Als er sprake is van praktijkleren met de praktijkverklaring onderhoudt de jobcoach indien nodig contact met zowel het sociale netwerk als met andere professionals en instanties. Hoe dat gaat in de praktijk, is onderwerp van gesprek tijdens een online bijeenkomst van de kenniskring jobcoaching op 2 november 2021. 

Tijdens de online bijeenkomst vertellen inspirerende sprekers over hun eigen ervaringen met jobcoaching en praktijkleren. Onder hen Manon Janissen, jobcoach bij WerkgeversServicepunt Midden-Limburg. Tijdens de bijeenkomst krijg je bovendien allerlei concrete handvatten om toe te passen in de praktijk.

Schrijf je in voor de bijeenkomst van de kenniskring jobcoaching op dinsdag 2 november van 10.00-11.30 uur.


Vult u het aanmeldformulier in één keer in. Het is namelijk niet mogelijk om tussendoor te stoppen en uw aanmelding op een later moment af te ronden. Als uw aanmelding succesvol is verlopen, ziet u op het eindscherm de bevestiging van uw aanmelding. Deze kunt u desgewenst in pdf bewaren.

We verzoeken u onderstaande gegevens in te vullen. Velden met een * zijn verplicht.

1
Aanhef*

2
Voornaam*

3
Tussenvoegsel

4
Achternaam*

5
E-mailadres*

6
Uw functie

7
Organisatienaam*

8
Is uw organisatie lid van Cedris?

Maak hier uw keuze.

9
Wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief?

10
Waar bent u werkzaam als professional: gemeente, SW of anders?

11
Wil jij ook in de toekomst geïnformeerd worden over andere bijeenkomsten van het Kenniscentrum?*

In het kader van de Algemeen Verordening gegevensbescherming (AVG) moet u hiervoor actief toestemming geven. Daarom het verzoek onderstaand vraag te beantwoorden.

CAOP

Please update your browser