Online bijeenkomst voor sociale werkbedrijven en bibliotheken

Mogelijkheden SW-bedrijf voor een samenwerking met de bibliotheek.

Een bibliotheek kan voor een sociale werkbedrijf een goede samenwerkingspartners zijn om basisvaardigheden van werknemers te versterken. Op een aantal plekken in het land gebeurd dit al. Medewerkers van de bibliotheek komen bijvoorbeeld op locatie van het SW-bedrijf trainingen geven of medewerkers van het SW-bedrijf komen naar de bibliotheek. Een bibliotheek heeft tegenwoordig niet alleen maar de functie van boeken uitlenen, mensen kunnen er ook terecht voor cursussen of vragen op verschillende levensdomeinen. Een bibliotheek kan bijvoorbeeld een verwijsfunctie vervullen als mensen geldzorgen ervaren.

Op donderdag 29 oktober organiseert SBCM in samenwerking met de Koninklijke Bibliotheek een online bijeenkomst voor sociale werkbedrijven en bibliotheken. Zou jij als SW-bedrijf meer willen weten over de mogelijkheden om een samenwerking aan te gaan met de bibliotheek? Of heb je al een samenwerking met een bibliotheek en zou jij jouw ervaringen met anderen willen delen? Meld je dan aan voor de online sessie op donderdag 29 oktober van 15.00 uur tot 16.30 uur via dit formulier.

Vul het aanmeldformulier in één keer in. Het is namelijk niet mogelijk om tussendoor te stoppen en je aanmelding op een later moment af te ronden. Als je aanmelding succesvol is verlopen, zie je op het eindscherm de bevestiging van je aanmelding. Deze kan je desgewenst in pdf bewaren.

We verzoeken je onderstaande gegevens in te vullen. Velden met een * zijn verplicht.

1
Organisatienaam*

2
Aanhef*

3
Voornaam*

4
Tussenvoegsel

5
Achternaam*

6
E-mailadres*

7
Functie*

8
Is er al een samenwerking tussen jullie SW-bedrijf en een bibliotheek?*

9
Wil je in onderstaand veld een korte omschrijving geven van deze samenwerking.

10
Heb je vragen/opmerkingen die je ons alvast mee wilt geven?

11
Wil jij je aanmelden voor de nieuwsbrief?*

12
Ik geef toestemming aan SBCM om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken en van de gevraagde inhoud te voorzien.*

CAOP

Please update your browser