Online sessie over Schuldenproblematiek op 28 januari 2021

Interactieve e-learning rond Werk & Schulden

Op donderdag 28 januari van 12.00 tot 13.00 uur is een online sessie van de nieuwe, interactieve e-learning rond Werk & Schulden. Deze wordt gepresenteerd door Nadja Jungmann (Schulden & Incasso) en Josje Dikkers (Organiseren van Waardig Werk), beiden werkzaam als lector aan Hogeschool Utrecht en betrokken bij het ontwerp van deze e-learning.
Je ontvangt uiterlijk vijf werkdagen voor de online sessie  een bevestigingsmail met de link om deel te nemen aan de bijeenkomst via Microsoft Teams.

Vul het aanmeldformulier in één keer in. Het is namelijk niet mogelijk om tussendoor te stoppen en je aanmelding op een later moment af te ronden. Als je aanmelding succesvol is verlopen, krijg je een bevestiging daarvan in je mail.
We verzoeken je onderstaande gegevens in te vullen. Velden met een * zijn verplicht.

1
Aanhef*

2
Voornaam*

3
Tussenvoegsel

4
Achternaam*

5
E-mailadres*

6
Naam organisatie*

7
Uw functie

8
Heeft u een vraag of opmerking die u alvast wilt meegeven voor de sessie op 28 januari?

9
Wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief?

10
We gebruiken uw emailadres voor het toezenden van het verslag van deze en de volgende bijeenkomsten, tevens ontvangt u op dit adres uitnodigingen voor vervolgbijeenkomsten.*

In het kader van de Algemeen Verordening gegevensbescherming (AVG) moet u hiervoor actief toestemming geven. Daarom het verzoek onderstaand vraag te beantwoorden.

CAOP

Please update your browser