Online vragenuurtje kennisweek 2021

2 september 2021

Vul het aanmeldformulier in één keer in. Het is namelijk niet mogelijk om tussendoor te stoppen en je aanmelding op een later moment af te ronden. Als je aanmelding succesvol is verlopen, krijg je een bevestiging daarvan in je mail.
We verzoeken je onderstaande gegevens in te vullen. Velden met een * zijn verplicht.

1
Aanhef*

2
Voornaam*

3
Tussenvoegsel

4
Achternaam*

5
E-mailadres*

6
Naam organisatie*

7
Uw functie

8
Livestreamprogramma*

Tijdens de online kennisweek organiseren wij op donderdag 23 september van 12.30 tot 14.00 een livestreamprogramma. Denk je dat medewerkers van jullie organisatie hieraan gaan deelnemen?

9
Kan je een schatting maken van het aantal medewerkers die jullie de livestream willen laten bijwonen?*

10
Beeldopnames

Bij een paar locaties willen we een reporter langsturen om verslag te doen. Vanuit SBCM wordt dan ook een extra activiteit aangeboden. Beeldopnames worden gebruikt tijdens de livestream en in de aftermovie. Zou jouw organisatie het leuk vinden om een reporter te ontvangen?

11
Wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief?

12
Ik geef toestemming aan SBCM om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken en van de gevraagde inhoud te voorzien.*

In het kader van de Algemeen Verordening gegevensbescherming (AVG) moet u hiervoor actief toestemming geven. Daarom het verzoek onderstaand vraag te beantwoorden.

CAOP

Please update your browser