Ontwikkelcheque voor bibliotheekmedewerkers

Investeer in jezelf, investeer in je loopbaan

Inleiding.

Weet u al hoe uw toekomst eruit ziet? Bent u toe aan een nieuwe stap in uw loopbaan? Werkt u over vijf jaar nog in de bibliotheek en welke competenties hebt u daarvoor nodig? Bent u benieuwd hoe u een nieuwe stap kunt zetten en op welke manier u zich verder kunt ontwikkelen? Oriënteer u dan verder op uw loopbaanmogelijkheden en ga het gesprek hierover aan met een loopbaancoach. BibliotheekWerk stelt ontwikkelcheques voor loopbaanoriëntatie beschikbaar, ter waarde van maximaal 500 euro (incl. btw).
BibliotheekWerk biedt bibliotheekmedewerkers de kans om zich zelfstandig te oriënteren op hun loopbaan. De ontwikkelcheque dient als bijdrage in de kosten van zo’n traject. In gesprekken met een loopbaancoach kunt u samen verkennen waar u nu staat in uw carrière, waar u in de toekomst wilt staan en wat daarvoor nodig is. Denk bijvoorbeeld aan uw eigen wensen en behoefte over: loopbaanplanning, scholing en ontwikkeling, vitaliteit, gezondheid, werkplezier, balans in werk en privé. Zulke gesprekken zijn vertrouwelijk en bedoeld voor uw eigen ontwikkeling.

BibliotheekWerk.

BibliotheekWerk, het arbeidsmarktfonds voor de openbare bibliotheken, initieert projecten en onderzoek op het gebied van de arbeidsmarkt voor de branche openbare bibliotheken.
Medewerkers en werkgevers van openbare bibliotheken willen een goed functionerende arbeidsmarkt, ook bij de huidige dynamische ontwikkelingen. Werkgevers- en werknemersorganisaties werken daar samen aan in BibliotheekWerk.  

Meer weten over BibliotheekWerk? Klik hier.

CAOP

Please update your browser