Webinar "Detacheren Werkt"

onderzoek detacheringsvarianten in de praktijk 24-09-2020

Schrijf je via dit formulier in voor het webinar 'Detacheren Werkt’ op 24 september van 10.00 tot 11.00 uur en krijg achtergrondinformatie van de meest voorkomende detacheringsmodellen en aanknopingspunten voor de inzet van detacheren in jouw regio.

Je ontvangt minimaal een week van tevoren een link om deel te nemen, instructie en aanvullende informatie.

Vul het aanmeldformulier in één keer in. Het is namelijk niet mogelijk om tussendoor te stoppen en je aanmelding op een later moment af te ronden. Als je aanmelding succesvol is verlopen, krijg je een bevestiging daarvan in je mail.
We verzoeken je onderstaande gegevens in te vullen. Velden met een * zijn verplicht.

1
Aanhef*

2
Voornaam*

3
Tussenvoegsel

4
Achternaam*

5
E-mailadres*

6
Functie*

7
Organisatienaam*

8
Vestigingsplaats*

9
Heb je vragen over het thema detachering die je alvast wil stellen?

10
We gebruiken je emailadres voor het toezenden van informatie over deze en volgende bijeenkomsten van het kenniscentrum.*

11
Wil jij je aanmelden voor de nieuwsbrief?

12
Stem je in met het delen van je emailadres met de andere deelnemers aan het webinar?*

We kunnen ons voorstellen dat je na afloop nog eens contact wil onderhouden met een of meerdere deelnemers om nog eens te sparren of meer te horen over een activiteit die is aangestipt door je collega. Dan moet je wel minimaal elkaars emailadres willen delen en daarvoor actief toestemming geven.

13
Verklaring gebruik informatie voor kennisuitwisseling*

Er worden regelmatig foto’s van fysieke bijeenkomsten van het netwerk gebruikt in publicaties en nieuwsbrieven waarop deelnemers herkenbaar in beeld zijn. Bij digitale bijeenkomsten worden tenzij anders vermeld geen opnames gemaakt. Wel worden citaten uit chats behorende bij de digitale bijeenkomst (anoniem) gebruikt in (digitale) nieuwsbrieven en publicaties, intranet en externe websites. Vraag is of het Kenniscentrum de foto’s en citaten (anoniem) mag gebruiken voor uitingen in (digitale) nieuwsbrieven en publicaties, intranet en externe websites.
In het kader van de Algemeen Verordening gegevensbescherming (AVG) moet je hiervoor actief toestemming geven. Daarom het verzoek deze vraag te beantwoorden.

CAOP

Please update your browser